Welkom bij Trainers van Nu
loading.....
Trainers van Nu voor training, coaching en teambuilding, in company en outdoor. Van een training Teamrollen van Belbin en een cursus Situationeel Leiderschap (leiderschapsstijlen), tot open inschrijving voor Vergadertechnieken, Managementadvies en workshop Presenteren en Effectief Communiceren.

Werkwijze

"Met onuitputtelijk geduld haalden jullie het beste uit onze groep. Iedereen werd persoonlijk aangesproken en op zijn eigen nivo uitgedaagd. Het was ontspannen en gezellig en ik voelde me echt op m'n gemak. En dat terwijl jullie ons steeds tot het uiterste dreven! Hierdoor heb ik wel veel geleerd."

Afstemmen

Tijdens het eerste contact wordt meestal snel duidelijk wat (in eerste instantie) het doel van een training is. Tijdens een gesprek proberen we ons in te leven in de situatie. We graven dan dieper uit wat het exacte doel is en waarom dat doel gesteld is. Aan de hand daarvan wordt een offerte opgestuurd. Die bevat een samenvatting van de situatie en het trainingsdoel en een voorstel voor een locatie en een programma. Afhankelijk van het type training kan het zinvol zijn om een vervolggesprek te hebben.

Aan de slag

Tijdens de training komen veel van de volgende aspecten aan bod:
  • stimuleren van deelnemers om zelf te experimenteren
  • inspelen op verschillende leerstijlen van deelnemers
  • fysieke beweging (outdoor, zeilen, groepsopdrachten, ...)
  • aanspraak op eigen verantwoordelijkheid
  • ontspanning, leuke sfeer, lachen, afwisseling
  • waarborgen van respect en veiligheid
  • koppeling naar werk- en persoonlijke situatie; verankering
  • benutten van individuele vaardigheden en inzichten ten bate van het groepsproces
Mensen zullen vooral van zichzelf en van elkaar leren. Onze taak is het creŽren van de gelegenheid en de stimulans om dat dan ook te doen!

En verder...

Een training wordt altijd geheel afgerond, zodat het programma op zichzelf staat en er in principe geen opvolging nodig is. Als vooraf of naderhand blijkt dat er toch behoefte aan is, zijn er verschillende mogelijkheden om vervolg aan de training te geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we na enkele weken een uitgebreide evaluatie doen, dat er een verankeringsbijeenkomst wordt georganiseerd of dat er vormen van coaching ingezet worden. Zo'n vervolg gaat altijd op basis van overleg met de opdrachtgever.

<< terug <<

Logo & huisstijl: GROND, Ron Ariens

laatste wijziging 07 12 2023
© Trainers van Nu


Page generated in 1.0061 seconds.

www.trainersvannu.nl - (06) 491 303 97
Trainers van Nu
Eelco van Norren, (06) 491 303 97

Skype: eelco_van_norren

================ keywords =============================

bewegen, beweging, evaluatie, evalueren, groepsproces, groepsvorming, individuele, introductie, kookworkshop, leerstijlen, ontwikkelen, theorie, training, vaardigheden,

bewegen, beweging, evaluatie, evalueren, groepsproces, groepsvorming, individuele, introductie, kookworkshop, leerstijlen, ontwikkelen, theorie, training, vaardigheden,

================ end =============================