Welkom bij Trainers van Nu
loading.....
Trainers van Nu voor training, coaching en teambuilding, in company en outdoor. Van een training Teamrollen van Belbin en een cursus Situationeel Leiderschap (leiderschapsstijlen), tot open inschrijving voor Vergadertechnieken, Managementadvies en workshop Presenteren en Effectief Communiceren.

Organisatie

Elkaar inspireren, open staan voor nieuwe ideeŽn, samenwerken om er mťťr uit te halen, veel plezier in ons werk hebben. Zo zijn we ontstaan en zo gaan we verder: Samen tillen we elkaar steeds weer over oude grenzen heen.

Samen sterk

Trainers van Nu is een samenwerking tussen verschillende trainers en coaches. Met elk ons eigen specialisme vormen we een groep die breed inzetbaar is. Bovendien leren we van elkaar en houden we onszelf scherp.

Flexibel

Trainers van Nu heeft vrijheid van locatie, middelen en methodes. We zijn daarom flexibel bij het organiseren van trainingen. Deze luxe hebben we omdat we (1) niet vast zitten aan eigendommen die hun waarde moeten opleveren en (2) veel verschillende specialismen in huis hebben.

Overstag

Begin 2004 waren er twee trainers die onafhankelijk van elkaar op zoek waren naar een geestverwante collega voor een bijzonder project. Beide speelden met ideeŽn voor alternatieve trainingen op een zeilschip. Nadat zij elkaar ontmoetten, duurde het niet lang meer voor het eerste team aan boord stapte. Geen zeilend groepsuitje met 'wat teambuilding', maar een stevige teamrollen-training waar de werkelijke aard van het team en zijn leden boven water kwam. Het team ging tijdens en door de training overstag... Trainers van Nu was van wal gestoken.

Zie verder:

<< terug <<

Logo & huisstijl: GROND, Ron Ariens

laatste wijziging 07 12 2023
© Trainers van Nu


Page generated in 1.0059 seconds.

www.trainersvannu.nl - (06) 491 303 97
Trainers van Nu
Eelco van Norren, (06) 491 303 97

Skype: eelco_van_norren

================ keywords =============================

beweging, coach, inspiratie, inzichten, Nobco, Psynip, samenwerken, samenwerking, trainer, Trainers van Nu, ZIZO,

beweging, coach, inspiratie, inzichten, Nobco, Psynip, samenwerken, samenwerking, trainer, Trainers van Nu, ZIZO,

================ end =============================