Welkom bij Trainers van Nu
loading.....
Trainers van Nu voor training, coaching en teambuilding, in company en outdoor. Van een training Teamrollen van Belbin en een cursus Situationeel Leiderschap (leiderschapsstijlen), tot open inschrijving voor Vergadertechnieken, Managementadvies en workshop Presenteren en Effectief Communiceren.

Teamanalyse

Elke samenwerking leidt tot dynamiek. Soms is die dynamiek echt voelbaar, het team komt in een flow en de leden ervaren dat ze meer zijn als team dan als losse individuen. In andere situatie spatten de vonker er ook vanaf, maar zitten teamleden elkaar in de weg. Hoe komt dit? Breng nu uw team inkaart en krijg antwoord dit soort vragen.

Een teamanalyse brengt uw team in kaart, en levert u materiaal om meer uit uw team te halen, talenten van de individuen beter te benutten, verwachte succesfactoren te onderscheiden en knelpunten te voorkomen."Het inzetten van de teamanalyse was een goede greep voor ons team.
Niet alleen vanwege de inhoud, maar ook de objectiviteit die het geeft
waneer een externe partij deze teamanalyse uitvoert,
is heel waarde vol."

Aldus: Wim Wiessner,
KAM-coördinator en trainer bij het waterschap Brabantse Delta

Trainers van Nu biedt deze dienst voor:

 • leidinggevenden en teamleden, die meer willen weten over hun eigen samenwerken in relatie tot hun directe omgeving;
 • elke team, dat goed loopt en waarvan u denkt dat er meer uit te halen valt, of waar oplossingen voor menigsverschillen of onderling onbegrip nodig is;
 • iedereen die van Belbins teamrollen model heeft gehoord, maar nooit de gelegenheid heeft gehad nader te kijken dat het kan opleveren.

Teamanalyse bestaat uit een rapport over het team en een bespreking daarvan in relatie tot de werk(elijke) situatie.


Een teamanalyse brengt voor u in kaart:
 • welke bijdrage teamleden hebben in het team
 • welke belemmeringen er zijn te verwachten bij de verschillende leden
 • welke succesfactoren en knelpunten bij het team te verwachten zijn
 • hoe praktijk situaties (succes of knelpunt) zijn te verklaren aan de hand van Belbins model

De teamanalyse kan een startpunt zijn voor ontwikkelingen in uw team, ondere andere doordat begrip ontstaat over de bijdragen van verschillende teamleden. Ontwikkeling kan in veel denkbare vormen plaats vinden, het zij in de vorm van coaching, training, intervisie, veranderingen in taakverdeling, noem maar op.Los van deze dienst biedt Trainers van Nu een samenvatting van Belbins model op een spiekkaart. Deze kaart is bij ons te bestellen voor €10,- per stuk. Neemt u bij ons de teamanalyse af dan kost een spiekkaart u nog €5,- per stuk.
spiekkaart-klein.jpg, 11 kB
spiekkaart-groot.jpg, 11 kBHoe werkt de teamanalyse?


Op onze internetsite staat een vragenlijst met een zelfanalyse* van de teamleden. Deze is vrij te gebruiken.
Als u ons van te voren contact dan zorgen wij er voor dat de gegevens van het team worden bewaard. Als iedereen de lijst (op het eigen beste tijdstip) heeft ingevuld, verwerken wij de resultaten in een rapport.

Daarna komen wij het rapport met een vertegenwoordiger van het team bespreken.

Deze actie kost u :
 • een telefoontje voor een korte intake en nadere afspraken;
 • een kleine tijd investering per teamlid;
 • een tijd investering van een uur voor een gesprek voor de vertegenwoorder teamleider/leidinggevende.
 • een bedrag van tussen de €50,- tot €40,- per teamlid (afhankelijk van het aantal teamleden, zie prijzen van teamanalyse ) ;

<< terug <<

Logo & huisstijl: GROND, Ron Ariens

laatste wijziging 07 12 2023
© Trainers van Nu


Page generated in 1.006 seconds.

www.trainersvannu.nl - (06) 491 303 97
Trainers van Nu
Eelco van Norren, (06) 491 303 97

Skype: eelco_van_norren

================ keywords =============================

7 rollen , 9 rollen, begeleiden, begeleiding, Belbin, bronnenonderzoeker, brononderzoeker, coaching, company, evaluatie, groep, groepsvorming, negen rollen, plant, rol, rollen, rollentest, roos van leary, samenwerken, samenwerking, specialist, team, teamrol, teamrollen, teamroltest, teams, teamvorming, voorzitter, vormer, vragenlijst, zelfperceptie, zelfperceptietest, zeven rollen, zorgdrager,

7 rollen , 9 rollen, begeleiden, begeleiding, Belbin, bronnenonderzoeker, brononderzoeker, coaching, company, evaluatie, groep, groepsvorming, negen rollen, plant, rol, rollen, rollentest, roos van leary, samenwerken, samenwerking, specialist, team, teamrol, teamrollen, teamroltest, teams, teamvorming, voorzitter, vormer, vragenlijst, zelfperceptie, zelfperceptietest, zeven rollen, zorgdrager,

================ end =============================